Mistral i Gigijeva škola kodiranja

mistralŠkola programiranja u Mistralu je jedinstvena prilika za sve one koji žele da postignu zavidne rezultate i ozbiljno nauče umjetnost kodiranja kroz praksu. To je omogućeno radom na konkretnim ‘real time’ projektima gdje su rezultati brzo vidljivi i motivirajući. Kompanija Mistral, želeći da pomogne u stvaranju nove generacije programera koji vladaju najsavremenijim znanjima, dva puta godišnje otvara vrata svoje škole za 12 najperspektivnijih studenata i studentica koji su odabrani kroz predselekciju i intervjue. Sve što je potrebno za prijavu su CV, motivacijsko pismo  i naravno, iskrena želja za stalnim učenjem i vrijednim radom.

Gigijeva škola u Mistralu traje 4 mjeseca. Oni koji pokažu izniman talenat ostvare mogućnost zaposlenja u firmi. Pored praktičnog znanja, škola nudi i najsavremeniju opremu za rad, najkvalitetnije predavače koji, pored programiranja podučavaju i prezentacijskim vještinama i stučnom engleskom jezku, te opuštenu atmosferu koja je ključna za produktivnost. Mimo predavanja i jednosatne pauze, škola redovno organizira neformalna druženja uz pikado, bilijar i zajedničke ručkove. Učenici mogu koristiti i Mistralovu zonu za druženje (Social zone) gdje mogu da se odmaraju i druže sa uposlenicima kompanije uz kafu ili kokice. Također imaju priliku prisustvovati internim sedmičnim Mistral okupljanjima na kojima zaposleni dijele svoja znanja sa drugima u firmi (Lunch & Learn).

Ovo jedinstveno iskustvo će sigurno mnogima promijeniti način razmišljanja, oplemeniti ih najsavremenijim znanjima i zasigurno usmjeriti ka otvaranju novog poglavlja u životu – poglavlja novih prilika i vječitih izazova. Poglavlja šampiona. Samo jedno pitanje ostaje: da li ste spremni?


Postani IT Girl
Klikni ovdje