, ,

Upoznajte IT Girls ljetni bootcamp: Pridružite se avanturi “Smart (IT) Girls, Smarter Automation”!

Draga čitateljko,

Imamo zadovoljstvo predstaviti ti jedinstvenu priliku koja će ti omogućiti da zaroniš u svijet tehnologije na potpuno nov način. Obraćamo se svim hrabrim i ambicioznim djevojkama starosti od 18 do 24 godine – prijavi se na IT Girls ljetni bootcamp pod nazivom “Smart (IT) Girls, smarter Automation”!

Ovaj bootcamp je više od običnog događaja; ovo je prije svega lični izazov, usudi se da vidiš koliko zapravo možeš i zaroni u svijet tehnoloških inovacija . Ovo je tvoja jedinstvena mogućnost da se upoznaš sa najnovijim trendovima u području automatizacije, industrije 5.0, robotike, 3D printanja, umjetne inteligencije i programiranja.

Šta te očekuje?

Od 7. do 9. septembra 2023. godine, imat ćeš priliku sudjelovati u nevjerovatnom iskustvu koje uključuje inspirativna predavanja, praktične vježbe u laboratorijskom okruženju i stimulativne izazove koji će testirati tvoje granice i potaknuti tvoju kreativnost. Tokom ova tri dana, upoznat ćeš se s osnovama automatizacije, tehnologije budućnosti i praktičnim primjenama kao što su kolaborativni roboti, algoritmi umjetne inteligencije i virtualna stvarnost.
Osam superjunakinja iz svijeta tehnologije, osam fantastičnih super mentorica su na tvojoj strani, bit ćeš podržana i vođena kroz svaki korak tvoje tehnološke avanture!

Ovaj bootcamp nije samo suhoparno učenje – ovdje ćeš stvoriti vlastite objekte putem 3D printanja, dizajnirati koristeći proširenu i virtualnu stvarnost te razumjeti važnost jednostavnih funkcionalnosti aplikacija. Ako si zainteresirana za UX/UI, ovo je tvoja prilika da zasijaš!

Prijavi se već danas!

Mjesta su ograničena na 40 učesnica. Ne propusti svoju priliku!
Prijavi se do 30. augusta 2023. godine putem linka: https://itgirls.ba/prijava-na-it-girls-bootcamp-2023/

Podijeli ovaj poziv sa svojim prijateljicama, kolegicama i svima koje poznaješ.Zajedno možete zaroniti u svijet tehnologije i stvoriti vlastiti pečat u ovom dinamičnom području!

Bez brige o smještaju i troškovima

Za one koji dolaze izvan Sarajeva, osigurani su smještaj i troškovi prijevoza, tako da se možeš potpuno posvetiti svojoj avanturi.

Vrijeme je da se istakneš i pokažeš svijetu što znaš! Pridruži nam se na IT Girls ljetnom bootcampu i postani dio generacije “Smart (IT) Girls, smarter Automation”.

Vidimo se na prvom IT Girls bootcampu!

Bootcamp se realizira kroz UNICEF IT Girls inicijativu koja podržava razvoj digitalnih vještina djevojčica i djevojaka u BiH. UNICEF implementira ove aktivnosti uz podršku DP World, a u partnerstvu sa ministarstvima obrazovanja i naučno-umjetničkim udruženjem Laboratorium.

Search
IZDVOJENE VIJESTI